Üdvözlöm honlapomon!

Dr. Bacsó Krisztina egyéni ügyvéd vagyok a Debreceni Ügyvédi Kamara tagja és bizottsági tisztségviselője. Debrecenben születtem és itt élek most is férjemmel és két kisgyermekemmel. Diplomámat a Debreceni Egyetem Állam és Jogtudományi Karán szereztem 2005-ben, majd ügyvédjelöltnek álltam a város egyik legismertebb büntetőügyvédje mellé. Mentorom és tanítóm Dr. Szeszák Gyula ügyvéd a büntetőjog területét nagyon megszeretette velem, ezért a polgári ügyek mellett előszeretettel látok el képviseletet büntető eljárásban is, legyen az akár sértetti, akár vádlotti képviselet.

Miután megnyitottam saját irodámat kiemelten kezdtem foglalkozni családjogi ügyekkel. Családjogos és válóperes ügyvédként vállalom házassági bontóperben, szülői felügyeleti jog rendezésével, megváltoztatásával, megszüntetésével és tartásdíjjal kapcsolatos perekben jogi képviselet teljes körű ellátását. Bővebben erről a szakterületek menüpontban olvashat.

A fentieken túl vállalom még szerződések, okiratok készítését, társaságok- alapítását, -változás bejegyzését, -cégbíróságon történő képviseletüket, egyéb polgári perekben való jogi képviselet ellátását, tartozások rendezését (ügyvédi felszólítás, fizetési meghagyás, ellentmondás, stb.) és jogi tanácsadást polgári és büntető ügyekben.