Az életben vannak olyan helyzetek, amikor Önt kétségek gyötrik, hogy mi az, amit az adott helyzetben tennie kellene. Azért, hogy Ön más jogos, vagy jogosnak tűnő érdekeit ne sértse meg vagy éppen az Ön jogos igénye ne szenvedjen csorbát, tanácsra, jogi képviseletre lehet szüksége.

Sokan úgy gondolják, hogy akár telefonon is adható jogi tanács, részletes tényfeltárás nélkül. A jogi tanácsadás szakmai felelősség, amit a tényállás tisztázása és az esetlegesen rendelkezésre álló iratok átvizsgálása és értelmezése után áll módomban adni. A telefonon történő ,,tanácsadás”, eligazítás, minden esetben általános jellegű, amiért felelősséget nem tudok vállalni. Természetesen ez nem vonatkozik azokra az ügyfeleimre, akik már megbízást adtak részemre és ismerem az ügy részleteit, amivel kapcsolatban megkeresnek. Új ügyfeleimet arra bíztatnám, hogy bátran keressenek meg telefonon vagy elektronikus úton árajánlatért.

Egyebekben szolidaritást vállalok a társadalom nehéz helyzetben lévő tagjaival akképpen, hogy ingyenes (pro bono) jogi konzultációs lehetőséget biztosítok az arra rászorulók részére. Minden szerdán 10-12 óra között Józsán, a Közösségi Házban, előzetes bejelentkezést követően lehet hozzám fordulni.