+36 30 461 6663 info@drbacsokrisztina.hu

Bemutatkozás

Üdvözlöm honlapomon!

Dr. Bacsó Krisztina
egyéni ügyvéd vagyok,

a Debreceni Ügyvédi Kamara tagja és bizottsági tisztségviselője.

Debrecenben születtem, itt élek most is férjemmel és két gyermekünkkel. Diplomámat a Debreceni Egyetem Állam és Jogtudományi Karán szereztem 2005-ben. Ügyvédjelölti éveimet Dr. Szeszák Gyula ügyvéd mellett töltöttem, ezért – a jelölti éveim során szerzett tapasztalatok okán – a polgári ügyek mellett előszeretettel látok el képviseletet büntető eljárásban is, legyen az akár sértetti, akár vádlotti képviselet.

Miután megnyitottam önálló ügyvédi irodámat, kiemelten kezdtem foglalkozni családjogi ügyekkel. Úgy érzem, hogy családjogi ügyekben eljárni, képviseletet vállalni, mások életébe beleavatkozni nagy felelősséggel jár. Mind, akik hozzám fordulnak megtapasztalják, hogy az ügyvéd-ügyfél kapcsolat a családjog területen más értelmet kap, mint egyéb más eljárásokban. Tudom azt, hogy ügyfeleim sokszor életük legnehezebb hónapjait élik át, érzékenyebbek, sebezhetőek és a lehetőségeikről való tájékoztatás mellett fontos az is, hogy megtaláljanak és elérhető legyek a számukra. Az első konzultáció során megbeszéljük, hogy mi az, amit el szeretnének érni, és felvázoljuk a jogi lehetőségeket. Minden esetben törekszem a peres eljárást megelőző egyezségkötésre, mivel a tapasztalataim azt mutatják, hogy az legtöbb esetben mindenki számára megnyugatóbb. Egyezséget nem azért kötünk, mert bele kell törődni valamibe. Amennyiben a helyzet úgy kívánja, mindent megteszek ügyfeleim érdekében a jog által biztosított keretek között.

Dr. Bacsó Krisztina Ügyvéd Debrecen jogász családjog ingatlanjog
Dr. Bacsó Krisztina Ügyvéd Debrecen

Családjogi és válóperes ügyvédként vállalom…

házassági bontóperben, szülői felügyelet rendezése, megváltoztatásával, megszüntetésével, kapcsolattartás rendezésével, megváltoztatásával és tartásdíjjal kapcsolatos perekben jogi képviselet teljes körű ellátását.

Vállalom továbbá:

Z

szerződések, okiratok (ingatlan adásvételi-, ajándékozási-, kölcsön-, tartási-, vállalkozási-, megbízási szerződések, stb.) készítését.

Z

társaságok- alapítását, -változás bejegyzését, -cégbíróságon történő képviseletüket.

Z

egyéb polgári perekben való jogi képviselet ellátását.

Z

a jogi tanácsadást polgári és büntető ügyekben.

Z

tartozások rendezését (ügyvédi felszólítás, fizetési meghagyás, ellentmondás, stb.).

Irodám

Időpont egyeztetésért keressen telefonon és e-mailben

Irodám és székhelyem Debrecen belvárosában a Debreceni Törvényszék szomszédságában, míg alirodám Józsán, Debrecen kertvárosában található.