+36 30 461 6663 info@drbacsokrisztina.hu

Egyéb ügyvédi szolgáltatások

Büntetőjogi eljárásban képviselet ellátása Debrecen

Büntetőjogi eljárásban képviselet ellátása

Fizetési felszólítás, fizetési meghagyásos nemperes eljárás Debrecen

Fizetési felszólítás, fizetési meghagyásos nemperes eljárás

Büntetőjogi eljárásban képviselet ellátása

Amennyiben Önt vagy hozzátartozóját bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják, vádolják, abban az esetben védőügyvédre lesz szüksége. Ha „csak” tanúként hallgatják meg a büntetőeljárásban, úgy szintén fontos, hogy a kihallgatása előtt beszéljen ügyvéddel. A tanú érdekében eljáró ügyvédtől hasznos tanácsokat, fontos felvilágosítást kaphat. Gyakran előfordul ugyanis az az eset, hogy pont a tanúból lesz a későbbiekben az, akit a bűncselekmény elkövetésével megvádolnak.

 

Őrizet, bűnügyi felügyelet, letartóztatás elrendelése várható, talán már el is rendelték?

A nyomozó hatóság, a rendőrség, a NAV, az ügyészség eljárást indított Ön vagy hozzátartozója ellen?

Ebben az esetben szüksége van ügyvédre, aki segíti az eljárásban jogai érvényesítését.

A gyanúsítotti vallomások a nyomozati szakban nagy jelentőséggel bírnak. Annak eldöntése, hogy mikor, mit ad elő, illetve, hogy egyáltalán tesz-e vallomást, komoly mérlegelést igényel. A büntetőjogi segítségre már a legelső kihallgatásnál szükség van. Sokszor az elkövetők olyan zaklatott, felfokozott lelki állapotban vannak, hogy nem képesek mérlegelni vallomásuk jelentőségét és helyrehozhatatlan hibát követnek el már a nyomozás kezdeti szakában.

Fizetési felszólítás, fizetési meghagyásos nemperes eljárás

Vállalom ügyvédi fizetési felszólítás elkészítését, majd annak eredménytelensége esetén fizetési meghagyásos eljárásban történő képviselet ellátását.

A fizetési meghagyásos eljárás a pénzkövetelések behajtásának gyors és hatékony eszköze. Ha önnek tartoznak, akár néhány héten belül pénzéhez juthat ezzel az eljárással. Az „fmh” a fizetési meghagyás rövidítése, eljárási szabályait a 2009. évi L. törvény tartalmazza. Az eljárás akkor indítható meg, ha a követelés összege a hárommillió forintot nem haladja meg, pénz fizetésére irányul és lejárt.

Konzultációs időpontért keressen telefonon vagy emailban.